lapmanager.blog.hu

Légy türelmes, épp hogy csak elkezdtem. Még én sem tudom, mi lesz belőle...

Friss topikok

Rovatok

Nem tudok leállni, nem tudok leállni, muszáj a blogba belevágni...

2007.11.28. 23:56 lapmanager


Huhh, a bemutatkozás nagyjából letudva az előző post-tal.

Úgy terveztem, hogy szépen felvezetem miért is indítottam el az oldalt. Mindezt naponta egy-egy okosan felépített és megszerkesztett post-tal. De közben, ha már egy blogról van szó, valódi naplót is akarnék vezetni. Akár a mai naptól, ettől a perctől. És mindemellett tényleg annyi felé áll az agyam, hogy nehezen bírom összeszedni magam.

Egyszóval most belecsapok:

  1. Egyelőre naplószerű bejegyzések lesznek többségében. Legalább lemaradt ismerőseim is képben lesznek belőlem. Már ha egyáltalán valaha is elvetődnek ide...
  2. Valóságshownak talán túl nagy arcosság nevezni, de mégis... Elétek tárom munkámat is! Bevezetésképp: Jelenleg lapmenedzserként dolgozom egy szeptemberben indult kulturális magazinnál. Nem titok a neve sem - Kultusz -, a blog szempontjából viszont egyáltalán nem fontos. Nem feltétlenül akarom promózni a lapot. (Persze azért dehogynem, egy kicsit, de nem direktben, és csak... Na mindegy, erre is vannak terveim, de csak később...) Ehelyett szakmai tapasztalataimat, a kihívásokat, a sikereket és a kudarcokat szeretném elétek tárni. Talán sokaknak hasznos lehet egyszer elolvasni csetléseim-botlásaim, de méginkább remélem, hogy segítséget, ötleteket adtok. Elég noob vagyok még marketingből, nem leszek tehát a blog megmondóembere. De ha sokat tanulok, akár lehetek is...:)
  3. Talán eljutok a médiahack részéig is, de ez még nagyon távoli, és egyáltalán milyen hack lehet az, amit előre bejelentenek..? Hát nem a hagyományosan, szánalmasan és tipikusan magyar médiás fajta...
  4. Nem fogok politizálni. Kérlek, te se tedd. Köszönöm!
  5. De ha még eszembe jut valami a fentieken kívül, és megér egy post-ot, akkor az is lesz itt.

Na ennyi, remélem, gyakran visszanézel! Én meg nekiállok PHP-zni. Peace!

Ja, a cím miatt Respect Bëlga!

Szólj hozzá!

Címkék: blog személyes valóságshow lapmanager

A bejegyzés trackback címe:

https://lapmanager.blog.hu/api/trackback/id/tr36246171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása